Wat is de UiTPAS?

De UiTPAS is je eigen spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Telkens je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit kun je een punt sparen. Die punten kun je nadien omruilen tegen allerlei voordelen. Dit kan in Lanaken en andere UiTPAS-steden en -gemeenten.

Je kan je UiTPAS bijvoorbeeld gebruiken als je naar een voorstelling in het Cultureel Centrum gaat, als je gaat eten in het Dienstencentrum of als je kinderen deelnemen aan activiteiten georganiseerd door de Jeugd- en Sportdienst. Ook kun je de UiTPAS gebruiken bij een bezoek aan de bibliotheek of de kinderboerderij. Als je gaat wandelen, lopen, fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen kun je ook op de kinderboerderij een punt gaan sparen. Noem maar op!

Op UiT in Lanaken vind je het overzicht van alle activiteiten waarvoor je punten kunt sparen. Handig aangeduid met het UiTPAS-logo.

Maar niet alleen in Lanaken kun je punten sparen of punten ruilen. Je kunt dit bij elke UiTPAS-aanbieder bij deelname aan een activiteit over gans Vlaanderen.

De UiTPAS is persoonlijk en onbeperkt geldig. Je betaalt € 5 per persoon. Je kan een UiTPAS kopen voor elk gezinslid. 

Naar top