Geen Boekenmarkt in Oud-Rekem in 2021

boekenmarkt OROmwille van de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het corona- virus, gaan de boekenmarkten in 2021 niet door. We houden je hier op de hoogte voor de  boekenmarkten van 2022. 

Ben je door je boekencollectie heen of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom kopen of verkopen op de boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem!

In de schaduw van het majestueuze kasteel d’Aspremont-Lynden wordt het niet alleen genieten van de keuze aan boeken, maar ook van het unieke decor van de authentieke, 19de eeuwse dorpskern. De tijd staat er al meer dan 100 jaar stil en de straten en gevels ademen geschiedenis.
 
Kom elke eerste zondag van de maanden mei tot en met september sfeervol snuffelen tussen thrillers, romans, reisverhalen, kinderboeken… In het uitgebreide aanbod zitten naast boeken ook platen, CD's, DVD's en strips. Het streepje muziek waar we elke maand van kunnen genieten dankzij een samenwerking met de muziekacademie, maakt het plaatje compleet.

De markt start telkens om 13u en eindigt om 17u.

Standhouder worden?

Deze charmante boekenmarkt telt 40 overdekte standplaatsen. Je hebt de beschikking over een achterwand en de stands zijn 4 meter lang en 1 meter diep. De markt is gelegen op de Groenplaats, die op deze dagen autovrij is. Laden/ lossen is uiteraard wel toegestaan voor de standhouders. De unieke locatie in het Mooiste Dorp van Vlaanderen zorgde de afgelopen jaren al voor veel geïnteresseerden. 

De kostprijs om deel te nemen is €10,- per stand.

Schrijf je hier in als standhouder.

Tweedehands boeken kopen en verkopen: hier tref je meer info over boekenmarkten in Vlaanderen