Fietsverhuur


Fietsen huren in voorjaar 2021 kan omwille van de COVID maatregelen uitsluitend ter plekke in het Fietsinrijpunt op de kinderboerderij, elke dag tussen  10 en 14u. Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren via het online reserveringssysteem. Tussen 10 en 14u is het Fietsinrijpunt telefonisch bereikbaar op 0470/180 664. 

Wil je Lanaken graag fietsend verkennen maar heb je geen fiets bij? Geen nood. Op de kinderboerderij van Domein Pietersheim, kun je er makkelijk één huren, vanaf de paasvakantie tot en met de herfstvakantie.

Aanbod
Er zijn gloednieuwe  'Giant' stadsfietsen (met 7 versnellingen), e-bikes en zelfs tandemfietsen te huur!

Groepen

Voor groepen vanaf 10 personen is vooraf reserveren een must. Opgelet: fietsen blijven gereserveerd uiterlijk tot 11u. Er zijn permanent een 15-tal fietsen in huis voor volwassenen. Mits tijdige aanvraag (minimaal twee weken voorafgaand aan de geplande fietsdatum) is uitbreiding van het aantal fietsen perfect mogelijk en dit zelfs voor zeer grote groepen.

Prijzen

  • e-bike: €25,-/dag 
  • stadsfiets: € 11,-/dag 
  • tandem:€22,-/dag 

    !Belangrijk!: Er dient ook steeds een identiteitskaart en/of rijbewijs voorgelegd te worden.   
Openingsuren
Tijdens weekdagen: van 8.30u - 12 u en 13u - 16u kunt u terecht in het secretariaat van het domein Pietersheim.

Vanaf de Paasvakantie tot en met september is het fietsverhuur ook geopend tijdens het weekend en op feestdagen van 10u - 14u.

Fietsverhuur Pietersheim
Neerharenweg 12 te Lanaken.
Meer informatie en/of reservatie: 089 71 21 20.