Fietsverhuur

FIPOok mountainbikes, tandems én e-bikes in het aanbod!

Wil je Lanaken graag fietsend verkennen maar heb je geen fiets bij? Geen nood. Op de kinderboerderij van Domein Pietersheim, kun je er makkelijk één huren, vanaf de paasvakantie tot en met de herfstvakantie.

Aanbod
Er zijn gloednieuwe  'Giant' stadsfietsen (met 7 versnellingen) en kinderfietsen. Daarnaast is het ook mogelijk om e-bikes, mountainbikes en zelfs tandemfietsen te huren!

Groepen
Voor groepen vanaf 10 personen is vooraf reserveren een must. Opgelet: fietsen blijven gereserveerd uiterlijk tot 11.00 uur. Er zijn permanent een 25-tal fietsen in huis voor volwassenen. Tevens beschikt de verhuurdienst over enkele  kinderfietsen. Mits tijdige aanvraag (minimaal twee weken voorafgaand aan de geplande fietsdatum) is uitbreiding van het aantal fietsen perfect mogelijk en dit zelfs voor zeer grote groepen.

Prijzen

  • stadsfiets: € 11/dag  
  • tandem: €22/dag
  • e-bike: €25/dag 

Reserveren kan ook online via dit formulier en is definitief na een bevestiging per e-mail vanuit Domein Pietersheim. Reserveer je een fiets voor het weekend? Gelieve dit formulier dan uiterlijk op vrijdag om 12u in te vullen.  

!Belangrijk!
Er dient ook steeds een identiteitskaart en/of rijbewijs voorgelegd te worden.   

Openingsuren
Tijdens weekdagen: van 8.30 u. - 12.00 u. en 13.00 u. - 16.00 u. kunt u terecht in het secretariaat van het domein Pietersheim.
Vanaf de Paasvakantie tot en eind september is het fietsverhuur ook geopend tijdens het weekend en feestdagen van 10.00 u. - 14.00 u.

Fietsverhuur Pietersheim
Neerharenweg 12 te Lanaken.
Meer informatie en/of reservatie: 089 71 21 20 of  089 72 24 67.