Ouderraad

Als ouders zijn we de eerste verantwoordelijken voor de opvoeding van onze kinderen. Van de school verwachten we dat ze onze kinderen goed onderwijs biedt en waar het fijn is om te leren en op te groeien tot fijne jonge mensen. De ouderraad wil op een opbouwende wijze meewerken aan de verbetering van de opvoeding van al de leerlingen op school en thuis.

Zij verzorgt de positieve brug tussen school en ouders. De ouderraad vertolkt de gedachten die onder de ouders leven. Zij probeert  de school materieel te ondersteunen door het organiseren van allerlei activiteiten.

Interesse om samen met ons verder te bouwen aan onze school? Dan kan dit op twee manieren.

1. Je komt graag naar de vergadering (1 x per maand), om samen met anderen problemen op te lossen, te beslissen over schoolthema's en de handen uit de mouwen te steken. Geef dan een seintje. Wij zullen je dan (vrijblijvend) uitnodigen op onze eerstvolgende vergadering.

Je bent welkom!

2. Als vergaderen echt je ding niet is, maar je bent wél bereid om een keer met de anderen de handen uit de mouwen te steken als het écht nodig is (eetfestijn, schoolfeest,…), dan kan je dit ook kenbaar maken. Als we dan handen tekort komen zullen we zeker contact met je opnemen!

Alvast bedankt!

Naar top