Op zoek naar een wandelmaatje?

Ben jij ook op zoek naar een wandelmaatje, die dezelfde afstand wil wandelen als jij, aan een tempo dat bij jou past, en op een moment dat jij ook kan? Neem dan zeker contact met de Wandelcentrale in Lanaken.

Wandelen is fijn. Je bent in de buitenlucht, in beweging en geniet van wat er te zien is. Wandelen met zijn tweeën is nog fijner. Je leert nieuwe mensen kennen en je hebt kans op een goed gesprek.
Toch is het niet altijd makkelijk om een goed ‘wandelmaatje’ te vinden. Daarom starten we in Lanaken met ‘De Wandelcentrale’, een project van Vormingplus Limburg dat ook al in andere gemeenten succesvol werd opgestart.

De Wandelcentrale is een contactpunt in eigen gemeente die wandelduo’s samenstelt.   Hier worden mensen die graag willen wandelen en in elkaars buurt wonen, met elkaar in contact gebracht. Die mensen spreken onderling af waar en wanneer ze willen gaan wandelen. Dat kan eenmalig zijn, maar als het klikt, spreken ze misschien wel meerdere keren af.
 

Heb je interesse?

Neem dan zeker contact met de Wandelcentrale!

  • Dienstencentrum “Aan de Statie”, T 089 730 061, elke dinsdag, donderdag en vrijdag, van 9u30 tot 13u
  • Vrijetijdsinfopunt, enkel telefonisch op T 089 739 850, elke werkdag van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30
  • Of stuur een mailtje naar sport@lanaken.be

We noteren je gegevens en er volgt een intakegesprek over jouw wandelbehoeften. Wat zijn jouw beweegredenen, aan welke frequentie wil je wandelen, hoe lang, waar starten, welk moment, welke verwachtingen heb je, ... Zodra er een match voor jouw gevonden is word je verwittigd en kan je zelf afspraken maken met je wandelmaatje.

Naar top