Verkeersmaatregelen evenement Zangersheide

Gepubliceerd op maandag 18 sep 2023 om 16.13
Van woensdag 20 september tot en met zondag 24 september gaat op het domein van Zangersheide het grote jaarlijkse evenement voor springpaarden door.

Een groot evenement als dit op domein Zangersheide brengt extra verkeersmaatregelen met zich mee.

Door de werken op zowel de Paalsteenlaan in Neerharen, als de werken op de H. Dunantstraat in Lanaken zal de doorstroming van het verkeer iets anders verlopen dan de afgelopen jaren.

We hebben de verkeerssituatie ter plaatse uitgebreid besproken met de organisator, politie, brandweer, hulpdiensten en andere gemeentelijke diensten.

Belangrijk!

  • Enkel personenvoertuigen (geen vrachtwagens of trailers), kunnen wegrijden via de Neerharenweg richting Kinderboerderij en vervolgens hun weg verderzetten via de Waterstraat richting de N78.
  • Trailers en grote vrachtwagens dienen weg te rijden via de Neerharenweg richting Schutterhofstraat en zo verder naar de N78.

(Voorgaande jaren werden deze geleid via de Neerharenweg, Kinderboerderij, H. Dunantstraat, N77, door de werken op de H. Dunantstraat is dit nu niet mogelijk).

Het verkeersplan en het tijdelijk politiereglement ivm dit evenement kan je terugvinden op www.lanaken.be/verkeersreglementen 

Naar top