Veldwezelt krijgt geldautomaat

Gepubliceerd op dinsdag 27 feb 2024 om 8.59
In september wordt er een geldautomaat geïnstalleerd aan het Tramplein in Veldwezelt. Met de komst van deze automaat hoeven inwoners van Veldwezelt en Kesselt niet meer naar het centrum van Lanaken of Riemst om geld op te nemen.

De automaat wordt geplaatst op het plein aan de Kiezelweg (N78) en de Omstraat, wat een zeer geschikte locatie is vanwege de beschikbare parkeerplaatsen en de ligging aan het handelsgedeelte van Veldwezelt.

Achter de schermen heeft het bestuur hard gewerkt met Batopin en Staatssecretaris voor Begroting en Consumentenzaken Alexia Bertrand. Dankzij deze partners is er een akkoord bereikt. De installatie van deze geldautomaat is tevens gratis voor de gemeente.

De automaat wordt geplaatst na de heraanleg van het Tramplein. Deze werken starten op 2 april. Tijdens de heraanleg worden de parkeervoorzieningen van het plein heringericht, de bestaande bomen worden gerooid en er worden 17 nieuwe bomen geplant en banken geplaatst. De Kleine Omstraat wordt omgevormd tot éénrichtingsstraat.

Thema's

Naar top