Jobstudenten gezocht voor speelpleinwerking, Villa Kakelbont en Blommeke

Gepubliceerd op donderdag 5 jan. 2023 om 12.27

Voor de speelpleinwerking zijn we op zoek naar verschillende coördinators, een materiaalverantwoordelijke en een tienercoördinator/SWAP-begeleider, die zich gedurende de zomervakantie willen inzetten als jobstudent. Voor de kinderopvang en het kinderdagverblijf zoeken we verschillende kinderbegeleid(st)ers die tijdens de Paas- en zomervakantie, samen met ons team, onze kleuters verzorgen en spelactiviteiten begeleiden tijdens de openingsuren van de kinderopvang (tussen 7u en 18u).
 

Ons aanbod

Naast een zéér goede verloning (± € 2.100 netto voor een voltijdse betrekking), bieden we je hopen vriendschap en plezier binnen onze werking! Met afwisselend werk, contact met leeftijdsgenoten en werkervaring. Een arbeidsovereenkomst voor jobstudenten, hetzij juli, hetzij augustus, hetzij de volledige Paasvakantie. Een combinatie tussen Paasvakantie-Zomervakantie is mogelijk, voor zover de wettelijke maxima niet overschreden worden.
 

Heb je interesse?

Meer informatie over de functies, het solliciteren en de voorwaarden waaraan je moet voldoen, kun je terugvinden op www.lanaken.be/vacatures.Jouw sollicitatie dient ons te bereiken voor 20 januari 2023.

Thema's

Naar top