Jobbeurs Maasland op woensdag 13 maart!

Gepubliceerd op dinsdag 20 feb 2024 om 11.27
Op de Jobbeurs Maasland brengen we je in contact met de HR-verantwoordelijken van 60 top-bedrijven en interimkantoren voor een perfecte match!

Op 13 maart van 10 tot 16 uur organiseert VDAB in samenwerking met Randstad Risesmart, Gemeente Lanaken en Gemeente Maasmechelen een jobbeurs in Lanaken (Aan de Engelse Hof 2-10, Lanaken).

In eerste instantie werd deze jobbeurs georganiseerd voor de mensen die getroffen zijn door de sluiting van Sappi, maar de jobbeurs is intussen opengetrokken naar het bredere publiek.

Dus kom zeker langs & wie weet vind jij wel de job van je leven!

Op de Jobbeurs Maasland brengen we je in contact met de HR-verantwoordelijken van 60 top-bedrijven en interimkantoren voor een perfecte match!

Bovendien hebben we heel wat aandacht voor de werknemers die getroffen zijn door een bedrijfssluiting zoals de medewerkers van Sappi, VDL Nedcar en anderen uit de regio.

Heb je bepaalde vragen of bezorgdheden? Kom dan zeker langs. Misschien wil je wel een andere richting uitgaan, maar weet je niet wat er mogelijk is. (Her)oriëntatie, opleidingsmogelijkheden, informatie vanuit de sector... Het komt allemaal aan bod op de beurs.

Niet te missen dus. We organiseren dit voor jou!

Inschrijven via deze link:

www.vdab.be/evenementen/jobbeurs-maasland

In samenwerking met VDAB Randstad RiseSmart Gemeente Lanaken Gemeente Maasmechelen

Thema's

Naar top