Autodelen in Lanaken

Gepubliceerd op donderdag 30 mei 2024 om 12.11
Vanaf vandaag staat onze deelwagen van Stapp.in, een elektrische Renault Zoë, voor je klaar op het Europaplein in Lanaken. Autodelen gaat uit van een eenvoudig principe: je gebruikt de wagen wanneer het nodig is.

Met een deelwagen geniet je van de voordelen van een auto, zonder de lasten. Er zijn geen onderhoudskosten, geen dure autoverzekering, je moet zelf niet naar de carwash, je moet je geen zorgen maken over het opladen van de wagen en de kosten ervan, en er is geen dure aankoopkost. Maar je hebt wel in een paar klikken én aan een voordelig tarief een elektrische auto ter beschikking.

Bij Stapp.in moet je geen inschrijf-of abonnementskosten betalen. Als gebruiker betaal je enkel het gebruik. Een prijs per gereserveerd uur en een prijs per gereden kilometer. Er zijn geen bijkomende abonnementskosten of instapkosten. Voor de wagen in Lanaken betaal je 3,80 euro per uur + 32 eurocent per km. Je kan de prijs verlagen door bonusstaffels aan te kopen via de app van Stapp.in.

Het voertuig reserveren, openen en sluiten kan met een gebruiksvriendelijke app. In deze app kan je ook credits aankopen om de verplaatsingen mee te betalen. Tot 30 juni krijg je wanneer je een account aanmaakt en de promocode “WelkomLanaken” gebruikt alvast voor 15 euro gratis rijtegoed .

Let op: wanneer de deelwagen niet terug te vinden is in de beschikbare voertuigen voor de gekozen periode, dan is iemand je voor geweest en is de wagen al verhuurd.

Maak snel je account aan op www.stappin.be

Naar top