Wie zijn wij?

Beste Ouders en Kinderen 

Wij zijn Jessica & Wouter. Wij zijn de brugfiguren en meteen ook jullie contactpersoon als het gaat over ‘Na de bel!’ We zorgen voor een leuk programma en staan altijd voor jullie klaar bij vragen, opmerkingen of andere informatieve dingen. 

Wij zijn de contactpersonen tussen de school, de lesgever, de kinderen en de ouders. We zorgen ervoor dat alle ingeschreven kinderen op tijd in hun juiste les/klas terechtkomen.

Mocht er zich een bepaalde situatie voordoen tijdens een activiteit, dan zijn wij voor alle partijen het aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat dit wordt opgelost en naar de juiste persoon wordt gecommuniceerd.

Vanaf 1 september breidt het aanbod van activiteiten voor de nasschoolse kinderopvang aanzienlijk uit. Het gemeentebestuur gaat hiervoor samenwerken met vzw IN-Z

Met Na de Bel! kunnen de kinderen van het lageronderwijs kiezen uit heel wat toffe en leerrijke activiteiten. Deze naschoolse activiteiten verbinden opvang en vrije tijd met elkaar, met oog voor de brede ontwikkeling van het kind. Bij Na de Bel! zijn kinderen welkom om te proeven van het loklale vrijetijdsaanbod en op een laagdrempelige manier deel te nemen aan talentversterkende activiteiten. Er is daarbij extra aandacht voor kinderen uit maatschappelijk kwetsbare gezinnen of kinderen met een specifieke zorgbehoefte. Kleuters blijven welkom in de kinderopvang. 

Vzw IN-Z zal vanaf september in scholen in Lanaken ondersteunen door de inzet van begeleiders uit de lokale diensteneconomie. Onze begeleiders slaan de brug tussen kinderen, ouders, scholen, welzijnwerkers en vrijtijds-verenigingen. 

Naar top