Praktische informatie

Voor wie?

Na de Bel! is bedoeld voor lagereschoolkinderen van het 1e tot 6e leerjaar op de volgende locaties:  Lanaken, Rekem, Veldwezelt, Gellik, Smeermaas en Neerharen. 

Activiteitenaanbod

Wij voorzien heel wat activiteiten waar kinderen zich vooraf voor kunnen inschrijven via I-Active, Al onze activiteiten zijn terug te vinden in ons programma.

Inschrijven

Voor al de activiteiten van Na de Bel! dien je je kind vooraf in te schrijven via

 i-Active 

Wel vragen we om enkel in te schrijven als je het zeker weet. Anders neem je onnodig een plaats in die leeg blijft indien je kind niet komt.

Waar verzamelen?

De kinderen verzamelen op de aangewezen plaats op het schoolplein.

Hier staan de medewerkers de kinderen op te wachten om vervolgens naar de betreffende activiteit te gaan.

Waar uw kind ophalen?

Wanneer de activiteit afgelopen is, mogen de kinderen vanaf het einduur van de les worden opgehaald. 

Let goed op: einduur + locatie kan verschillen per activiteit!

Opvang

Lanaken / Smeermaas / Gellik / Neerharen 

Wanneer er nog kinderen aanwezig zijn 10 minuten na het einduur van de activiteit, worden zij onder begeleiding gebracht naar de opvang van hun school. Let op: hier rekent de school wel kosten voor aan!

Rekem / Veldwezelt 

De kinderen worden naar Villa kakelbont gebracht 10 minuten na het einduur van de activiteit.  Let op: je kind dient wel ingeschreven te zijn voor deze dag in de opvang!

UiTPAS

Bij alle activiteiten van Na de Bel kunnen er punten gespaard worden op de UiTPAS

Tarieven

Je betaalt telkens € 1,00 per begonnen half uur. De kostprijs per activiteit kan dus verschillen, afhankelijk van de duur van de activiteit. Met een UiTPAS met kansenstatuut geniet je ook hier van 80% korting.

Betalingen

De factuur wordt steeds na de activiteit aangeboden. Wanneer je je online registreert, kan je kiezen tussen een online betalingsuitnodiging (deze wordt per mail verzonden) of een betalingsuitnodiging per post. 
 

Annuleringsvoorwaarden
  • Bij te weinig inschrijvingen kunnen activiteiten afgelast worden. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.
  • Graag telefonisch of via mail afmelden indien je kind niet aanwezig kan zijn: nadebel@lanaken.be 
  • Gelieve ons een medisch attest te bezorgen wanneer je kind ziek is. Zonder medisch attest worden de kosten van de activiteit aangerekend en kan er ook geen terugbetaling gebeuren van reeds betaalde activiteiten.
ELK KIND IS MEER DAN WELKOM

Als gemeente Lanaken vinden wij het heel belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om mee te doen aan ons vrijetijdsaanbod. Mocht je om de een of andere reden betalings- of andere moeilijkheden hebben, laat het ons weten en we proberen samen een gepaste oplossing te zoeken.

Naar top