Mijnverbouwbegeleiding

Inhoud

Vanaf 1 januari 2023 start een grote renovatiecampagne in onze gemeente. Hiermee willen we iedereen aan het renoveren krijgen. Inwoners van Lanaken kunnen rekenen op ondersteuning in verschillende fases van een renovatieproject.

Zo krijg je na een huisbezoek een gedetailleerd plan van de maatregelen waarmee je in jouw woning energie kan besparen. Bovendien kan je ook begeleiding vragen bij de uitvoering van deze maatregelen. Zo worden er voor jouw offertes aangevraagd en vergeleken en wordt de totale kostprijs berekend, inclusief premies waar je recht op hebt. Je wordt ook ondersteund bij de aanvraag van die premies. Bovendien is de controle van de werken ook inbegrepen.

Procedure

Je aanmelden kan via de website van Energiehuis Limburg (zie link onderaan). Als je het aanmeldingsformulier invult nemen zij contact met je op om een datum af te spreken voor het huisbezoek.

Meld je hier aan voor de Mijnverbouwbegeleiding.

Kostprijs

Voor deze begeleiding vragen we telkens 50 euro. Dat betekent dat je voor het concrete renovatieplan van je woning 50 euro betaalt en dan nog eens 50 euro per uitgevoerde maatregel. De gemeente zal de overige kosten op zich nemen.

Meer info

De gemeente vraagt per stap 50 euro.
Retributiereglement

Naar top