Kadervormingssubsidie

Inhoud

Cursus (hoofd)animator in het jeugdwerk gevolgd of ben je dit van plan? Vraag dan snel je subsidie aan!

Voorwaarden

  • Indien het over een jeugdwerkinitiatief gaat dan worden de kosten, per deelnemer, voor 90% vergoed met een maximum van 50 EURO per dag en overnachting, met een maximum van 275 EURO per persoon per kalenderjaar. Indien het totaal uit te keren bedrag het beschikbare krediet overschrijdt, zal het beschikbare krediet evenredig verdeeld worden op basis van de uit te keren bedragen.
  • Indien het gaat over een individuele jongere aangesloten als vrijwillige leiding/animator bij een erkend Lanakens jeugdwerkinitiatief, dan worden de kosten, per deelnemer, voor 50 % vergoed met een maximum van 50 euro per dag en overnachting, met een maximum van 275 euro per persoon per kalenderjaar. Indien het totaal uit te keren bedrag het beschikbare krediet overschrijdt, zal het beschikbare krediet evenredig verdeeld worden op basis van de uit te keren bedragen.
  • Indien het gaat over een individuele jongere uit Lanaken die vrijwillig aangesloten is als begeleider/animator bij de gemeentelijke speelpleinwerking], dan worden de kosten, per deelnemer, voor 90 % vergoed met een maximum van 50 euro per dag en overnachting, met een maximum van 275 euro per persoon per kalenderjaar. Indien het totaal uit te keren bedrag het beschikbare krediet overschrijdt zal het beschikbare krediet evenredig verdeeld worden op basis van de uit te keren bedragen.

Procedure

Je kan de kadervormingssubsidie, voor 28 februari van het jaar na je deelname, aanvragen op volgende manieren:

  • Je dient een ingevuld en ondertekend deelnameattest in bij de dienst jeugd 

 OF

  • je vraagt de subsidie aan via onderstaand formulier

Reglementen vrije tijd

Naar top