Jongerencheque

Iedere 12 en 16 jarige ontvangt een jongerencheque ter waarde van € 50 euro om te besteden bij onze Uitpaspartners. Deze cheque wordt aan je UiTPAS gekoppeld.

Heb je nog geen UiTPAS? Geen probleem! Meld je met je identiteitskaart en folder (die je in de brievenbus hebt ontvangen) aan in het Vrijetijdsinfopunt. Je krijgt je UiTPAS gratis. Met deze UiTPAS met jongerencheque kun je gratis van vrije tijd genieten ter waarde van € 50.

Wat kan je met deze jongerencheque doen?

  • Je kan deze gebruiken om je lidgeld te betalen bij een van de Uitpaspartners zoals je sport- of jeugdvereniging. 
  • Je kan deze gebruiken om inschrijvingsgeld te betalen van al de gemeentelijke activiteiten zoals een culturele voorstelling, grabbelpas- of swapactiviteit, de bib, ...

De jongerencheque is enkel geldig in Lanaken.

Voor wie?

Elke 12 jarige en 16 jarige gedomicilieerd in Lanaken. Vanaf 3 januari 2023 kunnen jongeren geboren in 2011 en 2007 hun jongerencheque afhalen in het Vrijetijdsinfopunt. De jongerencheques van 2021 en 2022 kunnen verzilverd worden tot en met 31/12/2022.

Dit is een jaarlijks terugkerende actie.

Waar afhalen?

Vrijetijdsinfopunt, Aan de Engelse Hof 10/4 3620 Lanaken. - Tussen 9 en 12 uur en 13 en 16.30 uur.

Vergeet je flyer en je identiteitskaart niet mee te nemen en eventueel ook een klevertje van de mutualiteit

Op woensdag 4 en 18 januari 2023 is er een extra afhaalmoment in jeugdhuis Apollo tijdens chillen@apollo en dit van 14u00 - 16u00.

UiTPAS?

Ken je de UiTPAS nog niet? Neem snel een kijkje

Belangrijk om weten: jouw jongerencheque bestaat uit 10 cheques ter waarde van €5. Je mag meerdere cheques gebruiken voor 1 activiteit. De jongerencheque is enkel te verzilveren bij UiTPAS-partners in Lanaken.

De UiTPAS is geldig over heel Vlaanderen. Overal kan je punten sparen om deze later in te wisselen voor leuke voordelen of gadgets.

Gerelateerde items

Naar top