JAC

Wat is het JAC?

Het JAC staat voor ‘Jongerenaanbod van het CAW (Centrum voor Algemeen Welzijnswerk)’. Het CAW heeft namelijk een hulpverleningsaanbod naar volwassenen én jongeren. Het JAC is dus een onderdeel van het CAW waarbij jongeren tussen 12 en 25 jaar terecht kunnen met eender welke vraag. Men streeft ernaar het welzijn van hun te versterken.

Het JAC wijst je de weg
Jongere zijn is niet altijd gemakkelijk. Er gaat vanalles in je hoofd om. De dingen die je meemaakt, maken het niet altijd gemakkelijker. Soms kan je terecht bij vrienden en familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar het kan ook gebeuren dat je nood hebt aan een andere vorm van ondersteuning dan deze van je nabije omgeving: het JAC staat graag voor jou klaar.

Daarvoor is het JAC er!
Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? Vragen over seks? Slachtoffer van geweld of misbruik? Geldproblemen? Vragen over drugs? Of over pesten? Informatie nodig om zelfstandig te wonen? Of over je rechten en plichten? …

Je kan bij het JAC terecht met eender welke vraag. Dit wil niet zeggen dat het JAC alle antwoorden heeft maar wel dat je niet alleen moet blijven in de zoektocht naar antwoorden.

Hoe kan ik er terecht?
Op afspraak. Dit kan telefonisch, via mail of via de chat. En als je dat wil, kan je altijd anoniem contact met ons opnemen. Een hulpverlener geeft je een luisterend oor, informatie en/of praktische hulp. Er wordt vooral naar jouw verhaal geluisterd, bekeken wat jij nodig hebt en wat het JAC (samen met jou,) voor jou kan betekenen. De hulp is gratis en vrijblijvend.

CONTACT

Adres : In het J.C. Apollo
Aan de Engelse Hof 10 b2
3620 Lanaken

Openingsuren : we ontvangen jou graag op afspraak (afspraak maken kan via mail, whatsapp, sms....)

Telefoon : 011 85 00 05
Mail : jac.lanaken@cawlimburg.be
Chat : www.jac.be/chat

Site : www.jac.be
Facebook : JACLimburg
Instagram : jac.limburg

Downloads

Naar top