Gratis advies en begeleiding voor zelfstandigen in moeilijkheden

Zelfstandigen in moeilijkheden dragen het risico dat hun inkomen uitblijft, hoe hard ze ook werken, of zelfs dat hun vermogen aangetast wordt omwille van hun beroep. Dat zijn moeilijkheden waar het OCMW en de gemeente, samen met Dyzo, een antwoord wil op bieden.

De begeleiding door vzw Dyzo is maatwerk en bestaat uit een analyse, de omschrijving van het probleem, het aangeven van de weg naar een oplossing en de begeleiding van de uitvoering van de oplossing.

Na een gedwongen stopzetting leeft bij een meerderheid van de zelfstandigen de ambitie om opnieuw zo zelfstandig mogelijk beroepsactief te worden. vzw Dyzo ondersteunt de herstart door drempels weg te werken en mogelijkheden te suggereren.

Hoe kan ik, als ondernemer in moeilijkheden, in contact komen met Dyzo ?

  • voor algemene vragen is Dyzo altijd bereikbaar op 0800/11106 of info@dyzo.be
  • indien je je, als ondernemer in moeilijkheden wenst aan te melden Dyzo, dien jede vragenlijst in te vullen en op te sturen naar info@dyzo.be, zeker als je baat hebt bij een huisbezoek, vertrouwelijk gesprek, voor veel problemen volstaat een telefonisch advies immers niet.

Als Dyzo de ingevulde vragenlijst ontvangen heeft, maken zij een dossier aan en schakelen zij een medewerker in die jou, als ondernemer, contacteert voor een afspraak.

Het OCMW of gemeente Lanaken kan je bij het invullen van deze vragenlijst steeds helpen.

Voor meer info:
manon.stylman@lanaken.be
T 089 730 775

Downloads

Naar top