Gezond tafelen

Restaurant Dienstencentrum "Aan de Statie"

Op dinsdag, donderdag en vrijdag bent u in Lokaal Dienstencentrum "Aan de Statie"   welkom voor een heerlijke, gezonde maaltijd. Uiteraard worden de maaltijden bereid door onze vertrouwde chef-kok Ronny Tollenaers van wzc Ludinaca. Drie keer per week tovert hij de lekkerste gerechten in zijn kookpotten. Lekker!

Menu maart 2025

Dinsdag 11 maart - Erwtensoep / schnitzel / Tiroler gröstl met champignons en ui / vanillekaasje

Donderdag 13 maart - Vermicellisoep / kip met satésaus / rijst / cornetto

Vrijdag 14 maart - Tomatenbouillon / visstick met verse ravigotte / knolselderpuree / karamelflan

Dinsdag 18 maart - Juliennesoep / kip / schorseneren met hollandaise / gebakken aardappeltjes / mousse

Donderdag 20 maart - Maïscrème / hamburger met pepersaus / stamppot van groene kool / pudding

Vrijdag 21 maart - Savooisoep / visfilet met kreeftensaus / tomaatjes uit de oven / aardappelgratin / vanilleflan

Dinsdag 25 maart - Velouté van groene boontjes / kotelet met spekjes / spruitjes in de saus / natuuraardappel / fruitkaasje

Donderdag 27 maart - Gemengde groentesoep / medaillon met honingsaus / lichtzoete wortelschijfjes met tijm / aardappelwedges / rijstpap

Vrijdag 28 maart - Tomatensoep met balletjes / vispannetje met prei en bladerdeegkoekje / waterkerspuree / mokkaflan

Menu april 2025

Dinsdag 1 april - Gemengde groentesoep/Braadworst met bruine saus/Zuurkoolstamppot/Rijstpap

Donderdag 3 april - Wortelsoep/Fricasse met champignons en zilveruijtes/waterkerspuree/panna cotta

Vrijdag 4 april - Groentecreme/Ovengebakken visfilet met bearnaise/spinazie in room/natuuraardappelen/Tiramisu

Dinsdag 8 april - Spinaziesoep/witloof met kaas en hesp uit de oven/aardappelpuree/Vanillekaasje

Donderdag 10 april - Currysoep/Kip met dragonsaus/fijne boontjes/Gebakken aardappelen/yoghurt met rietsuiker

Vrijdag 11 april - Seldercreme/Visstick met tartaar/wortelstoemp/pudding

Dinsdag 15 april - Groentencreme/Kippenhaasje/Witte kool/natuuraardappelen/creme renverse met caramel

Donderdag 16 april - Gemengde groentesoep/vide met koekje, champignons en schorserneren/peterseliepuree/cornetto

Vrijdag 17 april - Minestrone/scampi diabolique/kerstomaatjes/rijst/mousse

Dinsdag 22 april - Waterkerssoep/Gebraad met spekjesaus/spruitjes/Natuuraardappelen/Fruitkaasje

Donderdag 24 april - Gemengde groenten/Kalfsbrood/uienstoemp/duopudding

Vrijdag 25 april - Tomatenbouillon/Vispasteitje met zeevruchten en pastinaak/Opgebakken krieltjes/IJsje

Dinsdag 29 april - Aardappelsoep/Kalkoen met champignonroomsaus/erwten en wortelen/aardappelpuree/petit suisse met chocolade

 Reserveren

  • Elke dinsdag, donderdag en vrijdag een maaltijddag tussen 11.30 en 13 uur.
  • Reserveer je maaltijd aan het onthaal van het dienstencentrum, één werkdag voorafgaande de maaltijd VOOR 11 uur.
  • Reserveren van je maaltijd is mogelijk:

Prijzen

  • € 7,50
  • € 6,50 Statuut Verhoogde Tegemoetkoming (SVT -  Attest te verkrijgen via uw ziekenfonds)
  • € 3,00 Sociaal Tarief (Doorverwijzing via Sociale Dienst van OCMW-Lanaken

 

LEKKER ETEN IN DE BUURTRESTAURANTS VAN Gellik, Smeermaas en Rekem. 

Momenteel zijn de buurtrestaurants gesloten en heropenen op maandag, 10 maart 2025 (11.30u tot 12.45u)

  • Buurthuis Gellik – OC ’t Kloester, Biesweg -  Elke maandag
  • Buurthuis Smeermaas – OC Jeugdpark, Maaseikersteenweg 55 - Elke dinsdag
  • Buurthuis Rekem – OC Kleinveld, Populierenlaan 30 – Elke woensdag 
Naar top