Restaurant Dienstencentrum "Aan de Statie"
Op dinsdag, donderdag en vrijdag bent u in Lokaal Dienstencentrum "Aan de Statie" welkom voor een heerlijke, gezonde maaltijd. Uiteraard worden de maaltijden bereid door onze vertrouwde chef-kok Ronny Tollenaers van wzc Ludinaca. Drie keer per week tovert hij de lekkerste gerechten in zijn kookpotten. Lekker!
MENU JANUARI 2023 - Smakelijk
Di 03-01-’23: wortel velouté / kalkoen met dragonsaus / boontjes / natuur aardappel / vanille ijsje met chocolade
DO 05-01-’23: jullienne bouillon / schnitzel met zigeunersaus / perzikje / kroketten / chocomousse
VRIJ 06-01-’23: winterse soep / visstick met verse tartaar / spinazie in roomsaus / puree / verse pudding
DI 10-01-’23: groentevelouté / kip met honing-mosterd sausje / wortelschijfjes met tijm / natuur aardappel / tiramisu
DO 12-01-’23: goulash soep / hamburger met Luikse saus / appeltje met veenbessen / kroketten / cornetto
VRIJ 13-01-’23: tomatensoep / ovengebakken visje met currysaus / pastinaak in room / puree / verse panna cotta
DI 17-01-’23: knolseldersoep / spek met bbqsaus / spruitjes in kaassaus / natuur aardappel / yoghurt
DO 19-01-’23: bouillonsoep / stoofpotje / appelcompote / frietjes / dame blanche mousse
VRIJ 20-01-’23: aardappelvelouté / vispannetje met prei / puree / verse pudding
DI 24-01-’23: pastinaak crème / kip met currysaus en wokgroenten / rösti / vanilleflan met karamel
DO 26-01-’23: minestrone soep / Hongaarse goulash / slaatje / kroketjes / ijsje
VRIJ 27-01-’23: bloemkool velouté / macaroni met kaas en hesp gegratineerd / liegeois
DI 30-01-’23: erwtensoep / boomstammetje met uien-mosterdsaus / rode kool / natuur aardappel / Irish coffee mousse
MENU FEBRUARI 2023
DO 02-02-’23: vermicelli soep / videe met bladerdeegkoekje, champignons en schorseneren / pomme duchesse (kroketjes) / chocolade flan
VRIJ 03-02-’23: waterkerssoep / visfilet met kreeftensaus / broccoli met kruidenroom / puree / liegeois
DI 07-02-’23: broccoli velouté /zuurkoolstamppot met spek / rijstpap met karamel
DO 09-02-’23: groetesoep met vermicelli / hamburger met pepersaus / appeltje met veenbessen / aardappelpuree/ yoghurt
VRIJ 10-02-’23: Italiaanse tomatensoep / visstick met verse tartaar / wortelstoemp / verse pudding
DI 14-02-’23: pompoencrème / balletjes in tomatensaus / slaatje / frieten / valentijndessert
DO 16-02-’23: bouillonsoepje / kotelet op grootmoeders wijze (groentjes in de saus) / natuuraardappel / mousse dame blanche
VRIJ 17-02-’23: bloemkool velouté / visfilet met hollandaise / romige venkel / bieslookpuree / verse mokkaflan
DI 21-02-’23: gesloten (carnavalsdinsdag)
DO 23-02-’23: brunoise soep / gebraad met jägersaus / knolselderstoemp / citroensorbet
VRIJ 24-02-’23: gemengde groentesoep / witloof met kaas en hesp uit de oven / puree / chocomousse
DI 28-02-’23: selder crème / gelakt kippenpootje / witloofsalade / kroketjes / fruitkaasje
MENU MAART 2023
DO 02-03-’23: heldere bouillon met balletjes / mignonette met dijonaise / bloemkool gebakken in kaassaus / natuur aardappel / vanille ijs met chocolade
VRIJ 03-03-’23: aardappelvelouté / ovengebakken visfilet met currysausje / pastinaak met bechamel / puree / verse pudding
DI 07-03-’23: bloemkoolsoep / filetlapje met honing-tijmsausje / erwten en wortelen / natuur aardappel / crème renversé met karamel
DO 09-03-’23: julliennesoep / chipolata met uiensaus / stoemp van winterse kolen / yoghurt met rietsuiker
VRIJ 10-03-’23: groentevelouté / vispannetje / groentegratin / pomme duchesse (kroketjes) / liegeois
DI 14-03-’23: Italiaanse tomatensoep / schnitzel / tiroler gröstl / karamel flan
DO 16-03-’23: vermicellisoep / kotelet in Madeirasaus / broccoli met kruiden bechamel / natuur aardappel / cornetto
VRIJ 17-03-’23: seldervelouté / visstick met verse tartaar / prei in room / puree / vanille kaasje
DI 21-03-’23: pompoensoep / hespenspek met pickles / spruitenstoemp / mousse
DO 23-03-’23: uiensoep / hamburger met pepersaus / appeltje met veenbessen / kroketten / vanilleflan
VRIJ 24-03-’23: pastinaak crème / ovengebakken visje met diaboliquesaus / tomaatjes uit de oven / puree / verse pudding
DI 28-03-’23: tomatenroomsoep / gelakt kippenpootje / rode kool / natuur aardappel / rijstpap
DO 30-03-’23: goulashsoep / fricassée met champignons en zilveruitjes / kropsla / frieten / fruitkaasje
VRIJ 31-03-’23: soep van groene boontjes / visfilet met preisaus / pompoenpuree / mokkaflan
Reserveren van een maaltijd
- Elke dinsdag, donderdag en vrijdag een maaltijddag tussen 11.30 en 13 uur.
- Gelieve uw maaltijd te reserveren aan het onthaal van het dienstencentrum, één werkdag voorafgaande de maaltijd VOOR 11 uur.
- Reserveren van uw maaltijd is mogelijk:
- aan het onthaal van het dienstencentrum
- Telefonisch 089 730 061
- E-mail: dienstencentrum@lanaken.be
Prijzen
- Prijs: € 7,50
- SVT: € 6,5
- Sociaal tarief: € 3
MENU
Prijzen:
- € 7,50
- € 6,50 Statuut Verhoogde Tegemoetkoming (SVT - Attest te verkrijgen via uw ziekenfonds)
- € 3,00 Sociaal Tarief (Doorverwijzing via Sociale Dienst van OCMW-Lanaken
LEKKER ETEN IN DE BUURTHUIZEN VAN LANAKEN
Openingsuren van 11.30 tot 13.30 uur:
- Buurthuis Gellik – OC ’t Kloester, Biesweg - Elke maandag
- Buurthuis Rekem – OC Kleinveld, Populierenlaan 30 – Elke woensdag Okra-Rekem organiseert 2-wekelijks “kienen en kaarten” aansluitend op de maaltijd (tot 16u).
- Buurthuis Veldwezelt – OC Berenhof, Berenhofstraat – Elke donderdag
- Buurthuis Neerharen – OC Neerharen, Kasteelstraat 32 – Elke vrijdag
- Buurthuis Smeermaas – OC Jeugdpark, Maaseikersteenweg 55 - Elke dinsdag
Informatie en reserveren : De Oase – M 0485 28 69 86 E. syl.aandekerk@arbeidskansen.be