Lekker kokerellen - Feestdiner

We bereiden ons culinair voor op de feestdagen.

FeestdinerDeze maand maken we een feestdiner met de recepten van de Franse Chef Raymond Blanc. Hij is zeer geprezen en heeft verschillende Michelinsterren gekregen. Met name in Engeland waar hij voor zijn hotel-restaurant ‘Le Manoir aux Quatres Saisons’ al 18 jaar 2 sterren heeft.
We maken volgende gerechten:

  • Eendenborst met zoete aardappel en kersensaus
  • Kabeljauw met ratatouille en tomatencoulis
  • Flensjes met spinazie, champignons en gruyère

Zelf mee te brengen door de cursisten:

  • Handdoek
  • Aardappelmesje
  • Vaatdoek
  • Schort

Lesgever: Linda Schrijnemakers
Locatie: OC Berenhof
Woensdg 2 december 2020 van 11u tot 14u
Prijs: €15 / €3 kansentarief

Per persoon kunnen maximaal twee plaatsen gereserveerd per vormingsactiviteit.

 

bb