Za 18 december 2021 - Belpop Bonanza 'Tura Special'

Will Tura is vorig jaar 80 geworden. De heren van Belpop Bonanza (Jan Delvaux en Jimmy Dewit) eren de keizer van het lichte lied met een special. Met veel muziek en geweldige verhalen. En vooral ook met wetenswaardigheden die nauwelijks of nooit belicht zijn.

belpop

Will Tura is de Eddy Merckx van de populaire muziek. Iedereen in Vlaanderen kent hem, iedereen vindt hem sympathiek. Niemand heeft immers zo lang en zonder onderbreking aan de top gestaan. Vier of vijf generaties op rij al ondertussen.

Is alles dan ondertussen al niet gezegd en geschreven over Tura? Het is slechts schijn. En vooral: dan ken je Delvaux en Dewit nog niet. Materiaal in overvloed dat het aansnijden verdient. Wat zijn de grootste hits van Tura in Frankrijk en Duitsland? Hoe klinkt hij in het Hongaars? Wie heeft meer dan 50 jaar in zijn orkest gespeeld, en waarom? 

Na de musical, de boeken, de televisiedocumentaires en de tribute albums is er nu – eindelijk – de theatershow. Het wordt een spetterende avond over ‘all things Tura’. Voor de fan, voor de verre liefhebber en voor iedereen die Tura en muziek een warm hart toedraagt. Met de goedkeurende stempel van… Will Tura.

Pers over 'Tura Special':

“Belpop Bonanza is een must see voor muziekliefhebbers, weetjesfreaks en alles daartussenin.” (Het Nieuwsblad)

 

 

Met: Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

kassa €16        vvk €14,50        +60/-26 €13,50              kansentarief UiTPAS €3,20

20.15u CCL

ENKEL TOEGANG MET EEN COVID SAFE TICKET

res