Blij(f) in beweging

Jammer genoeg is het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om te bewegen of sport te beoefenen. Met ons project blij(f) in beweging willen we mensen met een beperking de kans bieden om toch net die stap te zetten om te bewegen of te sporten in groep.

Ondanks de diverse inspanningen om iedereen aan het sporten te zetten, blijven er verschillen bestaan in sportparticipatie.  Toch is bewegen belangrijk voor iedereen : om conditie op te bouwen of te onderhouden; voor sociale contacten; …  Jammer genoeg is het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om te bewegen of sport te beoefenen.  Die mogelijkheid kan bvb. beperkt zijn door een chronische aandoening zoals diabetes, reuma of bvb hartproblemen, rolstoelpatiënten…


Met ons project willen we mensen met een beperking de kans bieden om toch net die stap te zetten om te bewegen of te sporten in groep.  Deze beweeg- en sportmomenten worden deskundig begeleid door een gediplomeerd kinesist. 

De nadruk ligt niet alleen op beweging. Er is ook aandacht voor het sociale aspect.  De begeleiders van de deelnemers mogen gratis deelnemen.

Schrijf je in en we laten je zien dat sporten niet enkel gezond is, maar ook gezellig.

Naar top