FILM Elvis

L zomert Cinema Chateau

Wanneer

  • do 17 augustus 2023 om 20.30 uur

Locatie

Kasteel D'Aspremont Lynden
Kanaalstraat , 3621 Oud-Rekem

‘Elvis’ verkent het leven en de muziek van Elvis Presley, gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker. Regisseur Baz Luhrmann entertaint als geen ander, neemt je op hoog tempo, vol energie, mee door het leven van The King en geeft je nooit de kans om weg te dutten. We zien Presley zoals we hem leerden kennen, een echte 'family man', gelovig, gul, met een innemend karakter en een nimmer falende dijk van een stem. De film beschrijft de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen Presley en Parker, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley.

“Zelden (of nooit) oogde een imitatie-Elvis zó elektrisch en aanstekelijk als die van acteur Austin Butler.” - De Volkskrant

Openluchtfilm Elvis met acteurs Austin Butler, Tom Hanks en Olivia DeJonge, in een unieke setting bij het Kasteel D’Aspremont Lynden.

  •  Breng je eigen stoeltje mee
  • Gratis bewaakte fietsenstalling
  • Prijs: € 5,00 incl. ontvangst met drankje
Naar top