Activiteit of evenement in Lanaken organiseren? Meld het aan bij het gemeentebestuur!

Wekelijks worden in onze gemeente diverse activiteiten, evenementen, straatfeesten, rommelmarkten, familiefeesten enz. georganiseerd.
Vaak is er bij de organisatie van zulke activiteit een dienstverlening van het gemeentebestuur vereist. Dat kan gaan van het opstellen van een verkeersreglement tot het leveren van nadars of containers of het ophangen van affiches in de triptieken en nog veel meer…

Evenement organiserenWe vragen aan onze inwoners – als particulier of in verenigingsverband – om ALLE activiteiten aan te melden via ons evenementenloket. Op die manier kunnen de gemeentelijke diensten plannen wanneer een poetsploeg na een evenement een ontmoetingscentrum weer in orde moet maken, wanneer de technische dienst nadars moet leveren of verkeersborden plaatsen om een weg af te sluiten, wanneer containers moeten gebracht en opgehaald voor een evenement, moeten er bepaalde vergunningen afgeleverd worden,…

Voor u als organisator is er 1 aanspreekpunt om de aanmelding te doen. Het gemeentebestuur coördineert verder intern de nodige diensten.

Aanmeldingen dienen ten laatste 2 maanden voorafgaand aan het evenement ingediend te worden. Dat kan het best via het E-loket.

Contact: Vrijetijdsinfopunt, Aan de Engelse Hof 10/4  – Tel 089 739 852 – vrijetijdsinfopunt@lanaken.be