Roefel - woensdag 3 juni 2020

Jaarlijks organiseert de gemeente de "Dag van het kind". Een dag waar kinderen baas zijn. De kinderen krijgen deze dag de kans om bij een bedrijf of handelszaak voor enkele uren het beroep van hun dromen uit te oefenen!

Tijdens de roefeldag ontdekken kinderen de wereld van de volwassenen. Jaarlijks zijn er bedrijven, handelaars en gemeentelijke diensten bereid om hun de kans te geven, kennis te maken met het beroep van hun keuze en eens te ontdekken wat een beroep precies inhoudt. Als je graag met eten bezig bent, kan je terecht in een hotel, een restaurant of een café. Ben je liever in de weer met dieren? Dan kan je terecht bij de dierenarts of een dierenspeciaalzaak.

Op woensdag 3 juni 2020 kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar terecht bij  handelszaken om een kijkje te nemen en een handje toe te steken. 

Ook onze burgemeester doet mee met de Roefeldag! Wil je weten wat een burgemeester heel de dag doet? Schrijf je dan snel in!

 

Dit jaar organiseren we ook een Roefelfuif!

We sluiten de dag af met een Roefelfuif van 17u tot 18u30 in JC Apollo. De kinderen kunnen springen en dansen op leuke muziek. Ouders kunnen wachten in het Cultuur café. 
 

Inschrijven kan vanaf woensdag 13 mei om 13u00:

  • Online
  • Telefonisch op het nummer 089 739 850
  • Of kom langs te komen bij de dienst Jeugd, je vindt ons in het Vrijetijdsinfopunt (Aan de Engelse Hof 10/4)

Laat deze dag niet aan je voorbij gaan en schrijf je in!

Het inschrijven kan niet via de handelaars. 

Kostprijs: Gratis