Ontmoetingscentra

De gemeente Lanaken beschikt over een ruim aanbod aan socio-culturele infrastructuur. Naast het cultureel centrum in het centrum van Lanaken staat er in iedere deelgemeente een ontmoetingscentrum. Onderstaand treft u een overzicht aan van de beschikbaar accommodatie.
 

Alle ontmoetingscentra, m.u.v. de Museumkerk, beschikken over een goed uitgerust buffet, een keuken en degelijk meubilair. Deze infrastructuur staat voornamelijk ten dienste van het verenigingsleven, maar ook particulieren en bedrijven kunnen de accommodatie afhuren voor de organisatie van een bruiloft, een communiefeest een babyborrel, een personeelsfeest enz. enz. Opgelet: voor al de opgesomde locaties geldt de verplichting dat de huurder(s) verplicht dranken afnemen via de vaste drankenleverancier van het gemeentebestuur. Goed om weten is dat er geen cateringverplichting van toepassing is. Ofwel voorziet men catering in eigen beheer ofwel doet men beroep op de medewerking van een professionele cateraar/traiteur van eigen keuze. 

Voor info en reservaties kunt u steeds terecht bij het dienst Festiviteiten van het Vrijetijdsinfopunt via 089 73 98 50 of via vrijetijdsinfopunt@lanaken.be