Repair Café

Heeft jouw fiets een kleine herstelbeurt nodig? Zitten er gaatjes in de trui? Hoogste tijd voor jouw bezoek aan het Repair Café. Dé plek waar iedereen de andere gratis helpt om o.a. kledij, elektrische apparaten, speelgoed, computers en fietsen te herstellen. Ruil je kennis en handigheid voor een welgemeende glimlach op het gezicht van je dorpsgenoten.

De gemeente Lanaken en de Kringwinkel Maasland stellen het nodige gereedschap en materiaal ter beschikking, uiteraard samen met een kopje koffie.

Waar en wanneer ?

Het Repair Café vindt steeds plaats op de derde donderdag van de maand in lokaal 1 of lokaal 7 van het Cultureel Centrum van Lanaken. Je kan er doorlopend terecht van 19:00 tot 21:00. 

OPGEPAST: volgende COVID-19 maatregelen zijn van toepassing: hou afstand van mekaar en de vrijwilligers (1.5 meter) en draag een mondmasker!

De eerstvolgende data zijn:

  • 17 juni 2021
  • 15 juli 2021
  • 19 augustus 2021
  • 16 september 2021

Helpende handen gezocht

Een Repair Café zonder vrijwillige klussers is net zoals een café zonder bier. Inwoners die ervaring hebben met het herstellen van kleding, fietsen, elektrische apparaten, computers, … kunnen zich aanmelden bij de dienst duurzaamheid op 089 73 07 30 of via leefmilieu@lanaken.be

 

repair cafe