Contact & Openingsuren

Het recyclagepark van Lanaken is vanaf 5 juni tot midden 2023 gesloten om een nieuw en gemoderniseerd recyclagepark te bouwen. Vanaf de start van de werken neemt Limburg.net de uitbating van het park over.

Het nieuwe park zal ruimer en comfortabeler zijn. Zo komen er o.a. verzonken containers voor meer gebruiksgemak, je moet geen trappen meer beklimmen om je afval over de rand te tillen. En door de betere inrichting van het park zal er een vlottere doorstroming zijn.

Tijdens de werken kan je als inwoner van Lanaken steeds terecht op de andere Limburg.net recyclageparken in de buurt zoals dat van Riemst, Bilzen of Maasmechelen.

  • Riemst: KMO-zone Spaalderweg 5
  • Bilzen: Ooievaar 1
  • Maasmechelen: Breitwaterstraat 26

Op de Limburg.net recyclageparken kan je terecht met dezelfde afvalsoorten als in het recyclagepark van Lanaken, met uitzondering van het incontinentiemateriaal. Hiervoor is geen aparte container meer en kan niet meer naar het recyclagepark worden gebracht. Inwoners die een medisch attest kunnen voorleggen waaruit de noodzaak blijkt tot (blijvend) gebruik van incontinentie-/stomamateriaal zullen hiervoor van de gemeente een toelage krijgen.

Bekijk HIER de folder van Limburg.net over de sluiting van het recyclagepark Lanaken.

 

 

Bekendmaking Europark 80, 3620 Lanaken