Compostvat - Compostbak

Thuis composteren is niet alleen goed voor het milieu, maar je spaart ook heel wat tijd en geld uit. Door je groente-, fruit-, en tuinafval thuis tot compost te verwerken, spaar je jaarlijks heel wat uit op je afvalfactuur. Bovendien beschik je dan meteen over een 100% natuurlijke bodemverbeteraar van hoge kwaliteit.

Je kan een compostvat of compostbak bestellen en aankopen via intercommunale Limburg.net. De gemeentelijke technische dienst zorgt voor de levering.

Een compostvat kost €15,00 en een compostbak kost €35,00. 

Betalingswijze en leveringstermijn:

  • Betaling van het compostvat of compostbak via overschrijving aan Limburg.net met mededeling "1 compostvat" of "1 compostbak".
BE97 0910 1820 8949
GKCCBEBB
Limburg.net
Gouverneur Verwilghensingel 32
3500 Hasselt
 
  • De levering gebeurt maximaal 14 werkdagen na ontvangst van de betaling. Het vat of bak wordt door de gemeentelijke technische dienst gebracht of je kunt deze na afspraak afhalen bij de technische dienst (tel.: 089/71 91 53).

Let op! Indien het leveringsadres verschilt van het betalingsadres, gelieve dit duidelijk te vermelden bij de overschrijding het vakje "mededeling".

Wil je meer dan één vat of bak aankopen? Vermenigvuldig dan het bedrag van €15,00 (vat) of  €35,00 (bak) met het gewenste aantal stuks. Indien je de overschrijving uitvoert voor iemand anders, vermeld dan als mededeling de naam + adres van de persoon waar het compostvat komt te staan.

Meer informatie over composteren kan je vinden op http://www.limburg.net

Compostvat:

compostvat 

Compostbak:

Compostvat