Proms in het park - 1 juli

proms in het parkProms in het Park 2015... Was jij erbij?  Wij vonden het in ieder geval een geweldige avond, en de reacties van het publiek logen er ook niet om. Een muzikaal totaalspektakel was het. 

Proms in het Park 2017 wordt nog grootser en spectaculairder. Een 32 koppig orkest. 4  zangkoren : Jubilate, Oosterster, Francis Chorum en Crescendo. Een locatie om van te snoepen: de prachtig uitgelichte waterburcht. Een avond die gegarandeerd bijblijft.

Een veelzijdige affiche

De special guest, onze Lanakense trots Steven Roox, stond begin dit jaar nog als Peter Pan op de planken van de stadsschouwburg Antwerpen. Hij heeft intussen een indrukwekkend musical-palmares. Daarnaast zet hij samen met de Jukebox Boys elke week een andere artiest in het zonnetje op Q-Music Nederland.

Ook het Erwin Deleux Trio samen met sopraan en muscial-artieste Ann Lauwereins en het popensemble van de Academie voor Muziek en Theater maken hun muzikale opwachting.

Kies zelf je plaatsen!

Dit jaar zal het via het ticketsysteem mogelijk zijn om zelf je plaatsen te bepalen. Om tickets te bestellen en vervolgens je zitplek te kiezen, klik je hier 
Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Cultureel Centrum. Vragen of opmerkingen? Neem even contact met ons op aan de hand van onderstaande gegevens.