Proms in het park - 1 juli

proms in het park

Opgelet: door de ongunstige weersvoorspelling is besloten de voorstelling te verplaatsen naar het Cultureel Centrum, Aan de Engelse Hof 10, 3620 Lanaken.

Proms in het Park 2017 wordt nog grootser en spectaculairder dan de editie in 2015. Een 32 koppig orkest. 4  zangkoren : Jubilate, Oosterster, Francis Chorum en Crescendo. 
 

Een veelzijdige affiche

De special guest, onze Lanakense trots Steven Roox, stond begin dit jaar nog als Peter Pan op de planken van de stadsschouwburg Antwerpen. Hij heeft intussen een indrukwekkend musical-palmares. Daarnaast zet hij samen met de Jukebox Boys elke week een andere artiest in het zonnetje op Q-Music Nederland.

Ook het Erwin Deleux Trio samen met sopraan en muscial-artieste Ann Lauwereins en het popensemble van de Academie voor Muziek en Theater maken hun muzikale opwachting.

Kies zelf je plaatsen!

Dit jaar zal het via het ticketsysteem mogelijk zijn om zelf je plaatsen te bepalen. Om tickets te bestellen en vervolgens je zitplek te kiezen, klik je hier 
Bij slecht weer vindt het concert plaats in het Cultureel Centrum. Vragen of opmerkingen? Neem even contact met ons op aan de hand van onderstaande gegevens.