Maandelijkse boekenmarkt in het Mooiste Dorp van Vlaanderen!

boekenmarkt OR

Ben je door je boekencollectie heen of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Kom kopen of verkopen op de boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem!

Vzw Toerisme, de Bib Lanaken en vzw Oud-Rekem Events slaan de handen in elkaar voor een tof initiatief. Een maandelijkse boekenmarkt in het Mooiste dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem. In de schaduw van het majestueuze kasteel d’ Aspremont-Lynden wordt het niet alleen genieten van de keuze aan boeken, maar ook van het unieke decor van de authentieke, 19de eeuwse dorpskern. De tijd staat er al meer dan 100 jaar stil en de straten en gevels ademen geschiedenis.
 
Kom elke eerste zondag van de maanden  mei tot en met september, sfeervol snuffelen tussen thrillers, romans, reisverhalen, kinderboeken… Voor ieder wat wils. Geniet bij Den Yperman van je nieuwste aanwinsten bij een lekker kopje koffie of glaasje fris. De markt start telkens om 13u en eindigt om 18u.

De data waarop de markt doorgaat zijn:
7 mei - 4 juni - 2 juli - 6 augustus - 3 september

Standhouder worden?

De boekenmarkt telt 20 overdekte standplaatsen. Ze hebben een achterwand, zijn 4 meter lang en 1 meter diep. De stands zijn gelegen op de Groenplaats, die autovrij is.

Per stand is er een waarborg van € 20.- per zondag. Hiervoor ontvang je consumptiebonnen twv € 10.-. De resterende €10,- wordt terugbetaald.

Reserveren?  Klik hier.