Kathleenwandeling Oud-Rekem

Al 10 boeken lang worden de lezers van Anja Feliers meegenomen in het verhaal van psychologe Kathleen Verlinden. Naast haar carrière waarin ze al haar cliënten zo goed mogelijk tracht te helpen, probeert ze ook in haar privéleven om alle ballen in de lucht te houden.

Deze spannende thriller met een vleugje romantiek speelt zich af in het pittoreske dorp Oud-Rekem. Je maakt niet alleen kennis met het "Mooiste dorp van Vlaanderen", maar krijgt ook een inkijk in het leven van Kathleen dat zich steeds verder ontwikkeld. Doorheen de verhalen komen diverse plaatsen en gebouwen aan bod die vandaag de dag nog steeds effectief terug te vinden zijn in Oud-Rekem. 

Sinds kort kan jij dit alles en nog veel meer ontdekken met onze Kathleenwandeling door (Oud-)Rekem. Via de app "Actionbound" stap je als het ware 6 km lang in de voetsporen van Kathleen Verlinden en wordt je aan de hand van (video-)fragmenten volledig meegenomen in het verhaal. Meer informatie over de Kathleenwandeling vind je hier.

Anja Feliers

 

Maar, er is meer dan dat! 

Wat als we jou zouden vertellen dat je onder begeleiding van Anja Feliers herself, het verhaal van Kathleen Verlinden in real-life kan meemaken? Te mooi om waar te zijn? Absoluut niet! Want in samenwerking met Anja Feliers hebben we enkele data vastgelegd waarop zij jullie tijdens de Kathleenwandeling, een unieke kijk geeft in het leven van Kathleen. Daarbovenop is het nog een bonus dat Anja Feliers haar kindertijd en jeugdjaren doorbracht in de straten van Oud-Rekem en haar geboortedorp dus kunt als haar eigen broekzak. Kortom, de ideale mix tussen personage, gids en auteur. 

Wanneer?

  • Zondag 7 augustus 2022 (uitverkocht)
  • Zondag 18 september 2022 (uitverkocht)
  • Zondag 30 oktober 2022 (avondwandeling - start 19.00u) (uitverkocht)

Samenkomst om 13u30 aan de Museumkerk in Oud-Rekem (Groenplaats 4, 3621 Lanaken).

Wil jij deelnemen aan één van deze begeleide wandelingen? Schrijf je dan nu via deze link of via de QR-code hieronder. Max. 25 deelnemers per wandeling. Is de datum niet meer beschikbaar? Dan is deze wandeling uitverkocht. 
Dan is er maar één oplossing, en je alvast inschrijven voor de volgende wandeling!

Kathleenwandeling