Eindejaar in Lanaken

Kom je de eindejaarsfeesten vieren in Lanaken? La Butte aux Bois en Different Hotels Eurotel brengen je nog meer in feeststemming met hun sfeervolle arrangementen. Check ze hier!

La Butte aux Bois 

Aan het einde van de Paalsteenlaan, aan de entree tot Nationaal Park Hoge Kempen, treft u een ware oase van rust. Duizenden lampjes in de omringende parken glinsteren sprookjesachtig in uw ogen. Je wordt ontvangen u in een feeëriek gedecoreerd Relais & Châteaux – Domaine met een glaasje Zilveren Parel, van het nabij gelegen wijnkasteel Genoels-Elderen vergezeld door ‘signatuur-amuses’ van Chef Ralf Berendsen... Meer informatie over La Butte aux Bois tijdens de feestdagen, vind je hier

kerst la butte

Different Hotels - Eurotel

Sprankelende bubbels en een waaier aan aperitiefhapjes. Feestelijk 4-gangen buffet, met naast oesters en kreeft, heerlijke gerechten vanuit alle uithoeken van de hele wereld ! Om middernacht een spetterend vuurwerk en champagne! Live music en swingende dansavond met Danny Kerckhofs! Check hier de arrangementen voor kerstavond, kerstdag en ouderjaarsavond!