Kathleen route door (Oud-) Rekem

De thriller Carte Blanche van auteur Anja Feliers is de 10de roman in wat bekend staat als de Kathleen-reeks. Je volgt het leven van psychologe Kathleen Verlinden, haar dierbaren en haar klanten. Bijzonder is dat het personage Kathleen Verlinden in Oud-Rekem woont en veel belangrijke momenten in de boeken zich afspelen op bestaande locaties in en rond Oud-Rekem. Dat is geen toeval. Anja Feliers bracht hier haar kindertijd en jeugdjaren door en haar geboortedorp geeft haar nog steeds veel inspiratie. Opgepast: na het lezen van een Kathleen- thriller, bekijk je dit pittoreske plaatsje enigszins met andere ogen...

anja feliersIn samenwerking met Anja en de Bibliotheek Lanaken, stelde Toerisme Lanaken een wandeling van een 6-tal kilometer samen die je leidt langs locaties uit de boeken en ook uit Anja’s eigen leven en jeugd. Wil je de wandeling graag doen? Dat kan via de app Actionbound. Filmpjes, foto's en informatie leiden je langs de leukste en spannendste plekken uit de Kathleen- boeken en uit het leven van Anja zelf. 

Installeer de app eerst. Daarna kun je de route  downloaden. Het is dan ook mogelijk om de tocht offline te doen.  Als je deze QR- code scant, zie je de handleiding en instructies van de Kathleen- route. 

Ook graag een 'papieren' kaartje erbij? Download dan hier de plattegrond en bijbehorende uitleg. 

kathleen route 

 

 

 

 

Wist je dat wij vanaf 22 mei 2022 begeleide wandelingen met Anja Feliers zelf organiseren? Klik hier voor meer informatie.