Fietsen en Proeven

fietsen en proeven

Combineer een mooie fietstocht (van 32 km) door de prachtige omgeving van Lanaken en de gezelligste stad van Nederland, Maastricht, met een lekker 3-gangen menu! Ontdek en proef wat Lanaken en Maastricht te bieden hebben. Naast Maastricht ontdek je ook ‘Het Mooiste Dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem in Lanaken’, fiets je doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen, ontdek je het woelige verleden van de Waterbucht Pietersheim en verken je het groenste stukje Maasland!

Prijs:
€ 29,50- per persoon

Praktisch:
Tijdens de 32 kilometer lange fietstocht proef je van een heerlijke soep bij eetcafé Basilica te Maastricht, geniet je van een hoofdgerecht bij Brasserie de Rekemer Foyer in ‘Het Mooiste Dorp van Vlaanderen, Oud-Rekem in Lanaken’ en smul je van een dessert in Hoeve Pietersheim te Lanaken. Op maandag en dinsdag serveren we je het hoofdgerecht in Hostellerie La Butte aux Bois in Neerharen.

  • Dit arrangement geldt van april tot en met oktober. Vertrekken doe je tussen 9.00 u. en 11.00 u. en het einde is voorzien tussen 15.00 u. en 17.00 u. 
  • Reserveren dient minimum 3 dagen op voorhand te gebeuren.

Reserveer hier!

Voor u begint aan uw fietstocht, kunt u de vouchers ophalen bij de kinderboerderij in Domein Pietersheim Lanaken. Op weekdagen vanaf 8.30u in de kantoren en tijdens weekends vanaf 10u in het Fietsverhuurpunt, tegenover het kantoorgebouw.