IBO Villa Kakelbont

busje villa kakelbont

Bij het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang (IBO) Villa Kakelbont kunnen kinderen vanaf de eerste dag in de kleuterklas tot het moment dat ze naar het middelbaar onderwijs gaan terecht.

 

Opnamebeleid

- voor en naschoolse opvang voor de kinderen die in Lanaken naar school gaan

- opvang tijdens de schoolvakanties voor kleuters t.e.m. de laatste kleuterklas woonachtig in Lanaken. Oudere kinderen, vanaf het 1ste leerjaar, worden tijdens vakantieperiodes doorverwezen naar onze collega’s van de speelpleinwerking van dienst Jeugd en zelfstandige opvanginitiatieven

 

Kostprijs?

- Voor en na de school wordt er 1,00 euro per begonnen half uur aangerekend

 

Tijdens vakantiedagen hebben we volgende dagprijzen:

- Voor een volledige dag opvang: 11,50 euro
- Voor een halve dag: 7,00 euro (tussen 3 en minder dan 6 uurtjes)
- Voor een derde dag: 4 euro (minder dan drie uurtjes)

Indien er twee of meer kindjes van eenzelfde gezin gelijktijdig aanwezig zijn, wordt er een korting van 25% toegekend

In de prijs is water en melk inbegrepen.

 In Villa Kakelbont kunnen de kleinste kleutertjes ook terecht in de opvang van de “Middagslapertjes”. Uw kind wordt na reservatie vanaf 12u opgehaald in de kleuterschool  met het minibusje en naar de opvanglocatie in Rekem gebracht. In de opvang kunnen de kleutertjes hun boterhammetjes van thuis opeten en daarna een middagdutje doen. Dit project wordt gerealiseerd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens schooldagen.

 Opnamebeleid

-de kleutertjes dienen in Lanaken naar school te gaan.

-de kleuters dienen minimum 2,5 jaar te zijn en maximum 3,5 jaar.

 Kostprijs?

Meestal gaat deze opvang over de periode van een halve dag, tussen 3 en 6 uurtjes: 7,00 euro. Uw kind kan pas in de opvang terecht nadat de inschrijving in orde is gebracht. Inschrijven kan bij het diensthoofd. Bij de inschrijving dient u volgende documenten mee te brengen: een attest van gezinssamenstelling, 2 klevertjes van de mutualiteit en een recente foto van het kind.