De Oase

Buurtwerkingen Lanaken i.s.m. vzw arbeidskansen (Trabajo -  De Oase)
 
oase briegdenZin in leuke activiteiten?
Wil je graag gezellig samen tafelen?
 

In de buurthuizen te Gellik, Neerharen en Veldwezelt-Kesselt kun je terecht voor een heerlijke maaltijd. Dienstencentrum "Aan de Statie" biedt in samenwerking met activiteitencentrum "De Oase"  acitiviteiten en een dagmenu aan. Dat is samengesteld uit een dagverse soep, hoofdgerecht en een dessert. Dit aan de prijs van € 6,50 mits reservering 1 werkdag op voorhand. 

De buurthuizen streven naar gezellige ontmoeting, ontspanning en toegankelijke vorming. Er worden dagactiviteiten aangeboden in de voor- en namiddag. De deelnemers kunnen vrij kiezen aan welke activiteit zij wensen deel te nemen. Zowel de maaltijden als activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Indien je niet beschikt over eigen vervoer kan je gebruik maken van de Oase vervoerdienst. Je dient hiervoor  minstens 1 dag op voorhand telefonisch contact op te nemen met de Oase. Zij zorgen dat je thuis wordt afgehaald en nadien weer terug thuis wordt gebracht. De kosten bedragen  0,27 eurocent per kilometer, te tellen van bij jouw thuis tot aan de Oase en omgekeerd. Je kan de buurthuizen ook bereiken via de belbus of de mindermobielencentrale. Je dient wel op voorhand je vervoersvraag te stellen zodat er bekeken kan worden wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie:

- Belbus T 011 850 300

- Mindermobielencentrale, Elly Geraerts T 089 730 060 -  E elly.geraerts@lanaken.be - http://www.lanaken.be/ocmw/Ouderen_en_thuiszorg/Mindermobielencentrale

 

Openingsuren van de buurthuizen:

- Buurthuis Gellik: O.C. 't Kloester, Biesweg 18 - Elke weekdag tussen 9u00 en 16u00

- Buurthuis Veldwezelt-Kesselt: O.C. Berenhof, Berenhofstraat 12 - Elke donderdag tussen 12u00 en 16u00

- Buurthuis Neerharen: O.C. Neerharen, Kasteelstraat 32 - Elke vrijdag tussen 12u00 en 13u00