De Oase

oase briegdenLeuke activiteiten iedere voor- en namiddag
Gezellig samen tafelen tijdens de middag
 

In het buurthuis De Oase streeft men naar ontmoeting, ontspanning en toegankelijke vorming. Er worden dagactiviteiten aangeboden in de voor- en namiddag. De deelnemers kunnen vrij kiezen aan welke activiteit zij wensen deel te nemen.

 

Tijdens de middag kan men gezellig samen tafelen. Om organisatorische redenen is het noodzakelijk dat men zich minstens 1 werkdag voorafgaand inschrijft voor een maaltijd.  Men kan hiervoor terecht op diverse onthaalpunten verdeeld in heel Lanaken.  Tegen betaling van 6,50 euro krijgt men op het onthaalpunt een maaltijdbon, die men voor een volledig middagmaal kan inruilen bij De Oase Lanaken op de gereserveerde dag. Het dagmenu is samengesteld uit een dagverse soep, een hoofdgerecht en een dessert.

 

Indien je niet beschikt over eigen vervoer, kan je gebruik maken van de Oase vervoerdienst. Je dient hiervoor ook minstens 1 dag op voorhand telefonisch contact op te nemen met de Oase. Zij zorgen dat je thuis wordt afgehaald en nadien weer terug thuis wordt gebracht. De kosten bedragen  0,27 eurocent per kilometer, te tellen van bij jouw thuis tot aan de Oase en omgekeerd. Je hoeft geen lidgeld te betalen.

 

Je kan de Oase ook bereiken via de belbus. Je dient wel op voorhand te reserveren. Voor meer informatie over de belbus kan je telefonisch contact nemen via T 011 850 300.  De prijs voor een rit met de belbus is vrij goedkoop en 65 plussers rijden zelfs gratis.

 

OC Het Kloester

Biesweg 18 te Gellik
Maandag tot vrijdag van 9u tot 16u
De Oase is voor iedereen toegankelijk

 

De Oase biedt ook een dagmenu aan op:

  • maandag tussen 12u - 13u in het Buurthuis Briegden, Kiezelweg 32 te Briegden
  • donderdag tussen 12u - 13u in het OC Berenhof, Berenhofstraat 12 te Veldwezelt
  • vrijdag tussen 12u - 13u  in het OC Neerharen, Kasteelstraat 32 te Neerharen