Vakantiehuis voor groepen

Ideaal verblijf voor groepen/scholen van 24 tot 65 personen!

Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan in het vakantiehuis op het 76-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de zes toegangspoorten is.

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 65 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz... Scholen kunnen trouwens deelnemen aan het boerderij- en natuureducatief aanbod of zelfs een boerderijvakantie. Ook een handje helpen op de boerderij is mogelijk.

De speeltuin biedt speelplezier aan meer dan 300 kinderen terwijl de nabijliggende sportterreinen (atletiekpiste, tennisplein, voetbalvelden, visvijver en fit-o-meter) de actieve verblijfsgast een sportief verblijf garandeert. De vele wandelingen, waaronder de kaboutertocht, en de aanwezigheid van de vele boerderijdieren bieden rust en ontspanning.

Accomodatie

- 14 kamers van 4 personen en 3 kamers met 3 bedden.
- 3 kamers zijn aangepast voor 6 personen met een beperking
- Douche en toilet op elke kamer!
- 2 polyvalente ruimten met, zithoek, t.v. en video, gezellige toog.
- Professionele keuken (geschikt voor groepen tot 100 personen).
- TV en DVD aanwezig in de polyvalente ruimte.
- professionele, digitale geluidsinstallatie voorzien van de laatste snufjes
- Kleine stripbibliotheek.
- Ruim terras.

Green key

green keyHet vakantiehuis Pietersheim is trotse bezitter van het Green Key Label. Green Key beloont uitbaters die hun steentje bijdragen aan een sociaalecologisch rechtvaardige samenleving.

Key uitbaters zijn nu al conform met de wetgeving van de toekomst, die steeds strenger wordt wat milieunormen betreft. Meer informatie over dit label treft u op de website 


Prijzen en algemene voorwaarden

Hier treft u de kamerprijzen. Voor de voorwaarden; klik hier