Vakantiehuis voor groepen

Ideaal verblijf voor groepen/scholen van 24 tot 68 personen!

Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan in het vakantiehuis op het 76-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de zes toegangspoorten is.

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 68 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz... Scholen kunnen trouwens deelnemen aan het boerderij- en natuureducatief aanbod of zelfs een boerderijvakantie. Ook een handje helpen op de boerderij is mogelijk.

De speeltuin biedt speelplezier aan meer dan 300 kinderen terwijl de nabijliggende sportterreinen (atletiekpiste, tennisplein, voetbalvelden, visvijver en fit-o-meter) de actieve verblijfsgast een sportief verblijf garandeert. De vele wandelingen, waaronder de kaboutertocht, en de aanwezigheid van de vele boerderijdieren bieden rust en ontspanning.

Traiteur Jaco verzorgt de catering en staat garant voor voor een smakelijk ontbijt, middag- en avondmaal. Verblijven kan via kamer en ontbijt, half- en volpension. Maar ook zelfkook is mogelijk. Een degelijke professionele groot-keuken staat tot uw beschikking. Groepen vanaf 24 personen zijn welkom. Hopelijk tot ziens!!

Accommodatie

- 17 kamers van 4 personen.
- 3 kamers zijn aangepast voor 6 gehandicapten.
- Douche en toilet op elke kamer!
- 2 polyvalente ruimten met, zithoek, t.v. en video, gezellige toog.
- Professionele keuken (geschikt voor groepen tot 100 personen).
- TV, DVD en video aanwezig in de polyvalente ruimte.
- professionele, digitale geluidsinstallatie voorzien van de laatste snufjes
- Kleine stripbibliotheek.
- Ruim terras.

Te huur:

- Mogelijkheid tot verhuring van tennisveld, atletiekpiste, voetbalveld en visvijver.
- Divers natuureducatief materiaal zoals bodem- en waterkisten, heide- en bostassen, kabouterspel, muizenkist, veldmateriaal Grensmaas, (f)luisterwandelingtas, bosspelen "De schatkist van Boris" (gratis) en "De Ring van Nevelingen" (gratis).