Vakantiehuis voor groepen

Ideaal verblijf voor groepen/scholen van 24 tot 65 personen!

Prinselijk overnachten op een landelijke kinderboerderij? Het kan in het vakantiehuis op het 76-ha tellend, voormalig prinselijk domein aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen waarvan Pietersheim één van de zes toegangspoorten is.

Dit vakantiehuis biedt onderdak aan 65 personen en is uitermate geschikt voor groepen, verenigingen, scholen, families enz... Scholen kunnen trouwens deelnemen aan het boerderij- en natuureducatief aanbod of zelfs een boerderijvakantie. Ook een handje helpen op de boerderij is mogelijk.

De speeltuin biedt speelplezier aan meer dan 300 kinderen terwijl de nabijliggende sportterreinen (atletiekpiste, tennisplein, voetbalvelden, visvijver en fit-o-meter) de actieve verblijfsgast een sportief verblijf garandeert. De vele wandelingen, waaronder de kaboutertocht, en de aanwezigheid van de vele boerderijdieren bieden rust en ontspanning.

Accomodatie

- 14 kamers met 4 bedden en 3 kamers met 3 bedden.
- 3 kamers zijn aangepast voor 6 personen met een beperking (3 hoog/laag bedden)
- Douche en toilet op elke kamer
- 2 polyvalente ruimten met zithoek, t.v (digibox) en gezellige toog. - Professionele keuken (geschikt voor groepen tot 65 personen).
- professionele, digitale geluidsinstallatie voorzien van de laatste snufjes
- Kleine bibliotheek. .
- Ruim terras met een hangmattencombinatie om heerlijk te relaxen.
- Het vakantiehuis ligt binnen de poorten van de kinderboerderij en op een paar stappen van de kinderboerderij en ruime speeltuin.

Green key

green keyHet vakantiehuis Pietersheim is trotse bezitter van het Green Key Label. Green Key beloont uitbaters die hun steentje bijdragen aan een sociaalecologisch rechtvaardige samenleving.

Key uitbaters zijn nu al conform met de wetgeving van de toekomst, die steeds strenger wordt wat milieunormen betreft. Meer informatie over dit label treft u op de website 


Prijzen en algemene voorwaarden

Alle informatie m.b.t de kamerprijzen en algemene voorwaarden vindt u hier.