Pietersheim gaat weer open!

We hebben veel geduld nodig gehad, maar eindelijk is het zover. Domein Pietersheim opent weer op woensdag 10 juni. Drie poorten zullen toegankelijk zijn voor bezoekers: de ingang bij Hoeve Pietersheim, de ingang bij de speeltuin en de ingang aan de achterkant van het domein.

geitenDe hoofdingang en de ingang via de parking van de tennispleinen zijn niet toegankelijk voor bezoekers omwille van de werken aan de bestrating. Op het domein worden nadarhekken geplaatst om de zone van de werken af te bakenen.

We rekenen op ieders gezond verstand om de opgelegde maatregelen te respecteren. Hier zal ook controle op uitgevoerd worden. 

speeltuinDe knuffelweide en fietsverhuur zijn vanaf zaterdag 13 juni weer beschikbaar tijdens de weekends.
I
n de knuffelweide zijn er dan 2 gezinnen (elk in hun eigen bubbel én met de nodige afstand van mekaar) toegelaten. Wat betreft de fietsverhuur zullen we ook zorgen voor de nodige maatregelen en een grondige desinfectie van de fietsen voor gebruik.

Let op: de openbare toiletten zullen niet toegankelijk zullen zijn, omwille van de bestratingswerken. Ook de kantoren zijn voorlopig niet toegankelijk.  

Uitbreiding en opfrissing

Het domein wordt dus weer toegankelijk, maar zal nog even wat minder herkenbaar zijn door de bestratingswerken die plaatsvinden.  Na afloop zullen de nieuwe tegels ervoor zorgen dat rolstoelgebruikers en gezinnen met kinderwagens zich makkelijker kunnen verplaatsen. Er zijn in tussentijd ook maar liefst  6 speeltoestellen bijgekomen! We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Waterburcht 

Ook de Waterburcht is weer open en wel vanaf maandag 8 juni, elke dag van 13u tot 17u. Opgelet, alleen de balie en het binnenplein zijn bereikbaar. Alle bijgebouwen incl. de toiletten blijven nog even gesloten.