Zo 19 november 2017 - tout petit 'licht!' (+2,5j)

‘licht!’ is een voorstelling waarin het licht aan het dansen gaat.

lichtKleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht danst in het rond, en de performers bewegen mee. In 'licht!' maak je kennis met de vele nuances van licht: het schemerlicht van een zaklamp, het felle licht van een grote spot en het reflecterende licht van een spiegel. Elk schijnsel brengt een andere sfeer. De voorstelling prikkelt je verbeelding. Ze zorgt voor verwondering bij jonge kinderen, en ook bij volwassenen. 
'licht!' is een woordeloze danstheatervoorstelling over bewegend licht. Aan het eind van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om zelf te experimenteren met licht en schaduw.

'tout petit' is een jong dansgezelschap dat bestaat uit Ciska Vanhoyland en Lies Cuyvers. Ze kennen elkaar van de Fontys Dansacademie Tilburg. In 2013 begonnen ze met 'tout petit'.

Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland / choreografie, dans
Koen Brouwers / muziek
Gerhard Verfaillie / Dramaturgie
Iñaki Azpillaga / bewegingsadvies
Katrijn Baeten / scenografie
Harry Cole / lichtontwerp
tout petit / productie

Co-productie P2 - cultuurcentrum Hasselt & Theater a/h Vrijthof Maastricht i.k.v. interlimburgse subsidies, C-mine cultuurcentrum
Met dank aan de Vlaamse Gemeenschap, STROOM - talentondersteuning in cultuur door de provincie Limburg, kunstencentrum STUK, Villa Basta

kvk

Zondag 19 november 2017
14u CCL

kassa: € 8             vvk: € 6                jong-26: € 4    

res