Zo 15 oktober 2017 - Familievoorstelling 'AaiPet' (+2,5j)

‘AaiPet’ is een hilarische peutervoorstelling waarin een belangrijke rol is weggelegd voor... de iPad! Een voorstelling zonder praatjes met veel muziek, magie en beweging. De acteurs laten je na de voorstelling kennismaken met maar liefst 9 verschillende apps. Dankzij die “apps” (op sticker) toveren ze je ouders, broers, zusjes of vriendjes om in een levende iPad. Een voorstelling van gezelschap BonteHond.

Foto ©Namerich&Budwilowitz-eyes2

aaiZe vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.
Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? Hoe blijf je slim als je zelf niet meer hoeft na te denken?
‘AaiPet’ is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

Winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor ‘Meest Indrukwekkende Jeugdproductie’.

Na de voorstelling is er een korte interactieve workshop (duur: 15 minuten).
Iedereen krijgt dan een AaiPet-stickervel met daarop 9 apps en zo kan je je ouder, broer/zusje of vriend veranderen in een levende iPad.

Zondag 15 oktober 2017
10.30u CCL

kassa: € 8             vvk: € 6                jong-26: € 4                

res