Za 4 november 2017 - Kamal Kharmach 'De schaamte voorbij' - LAATSTE TICKETS!

Kamal Kharmach staat met zijn eerste zaalshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk: Kamal is immers vastbesloten zijn materiaal van een snedig randje te voorzien.

kamalDe comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan.
Met dit debuut probeert hij de veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een groot verschil kan bestaan tussen wat anderen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een voedingsbodem zijn voor een voorstelling!
Kamals carrière nam een hoge vlucht met tv-performances bij o.a. ‘De Slimste Mens’, ‘Mag ik u kussen’, ‘Van Gils en Gasten’ en ‘De Allesweter’.

Zaterdag 4 november 2017
20.15u CCL

kassa: €15        vvk: €13,50       +55: €12,50      jong -26: €7,50             abo: €12

res