Vrij 23 februari 2018 - Dana Winner 'Uit Bewondering' - UITVERKOCHT

2016 ging hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar nieuwe album ‘Puur’ was meteen goed voor een gouden plaat en ze werd uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit van Radio 2!

danaDana Winner is bijzonder ontwapenend én ze is in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied. Met meer dan 2 miljoen verkochte CD’s in binnen- en buitenland is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met ‘De oude man en de Zee’, ‘Westenwind’, ‘Wervelwind’, ‘Een zee vol dromen’, ‘Weer verder gaan’.
De nieuwe theatervoorstelling ‘Uit Bewondering’ is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit Dana’s leven.  Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De voorstelling is een perfecte mix van trage songs en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Met natuurlijk ook liedjes uit ‘Liefde Voor Muziek’ en haar laatste album ‘Puur’.

Erik Vlasblom / piano
Jan Ceulemans / gitaar
Henk Vanbenthem / gitaar en keyboard

Vrijdag 23 februari 2018
20.15u CCL

kassa: €26        vvk: €24,50        +55/-26: €23,50             abo: €23

res