Vrij 13 april 2018 - Jan Jaap van der Wal 'SCHOON'

‘SCHOON’ is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor en in Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld.

Foto ©Koen Bautens

janSterker nog, ze is dieper geworden. In ‘SCHOON’ gaat hij verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, en scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal SCHOON. Het is maar hoe je er naar kijkt.
Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.
De eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling van Jan Jaap, ‘De Nieuwe Belg’, kon twee jaar geleden rekenen op uitverkochte zalen. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij ‘Café Corsari’ op één en ‘Siska Staat Op’ op Studio Brussel. Hij haalde de finaleweek in ‘De Slimste Mens’ en sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in ‘De Ideale Wereld’. Ondertussen woont Jan Jaap deeltijds in Antwerpen.

Vrijdag 13 april 2018
20.15u CCL

kassa: €15        vvk: €13,50        +55: €12,50      jong -26: €7,50              abo: €12

res