Creatief met kruiden & essentiële oliën: sfeer en cadeautjes

Wil je graag een kruidige sfeer in je huis? Of wil je graag leuke attenties en cadeautjes maken voor vrienden, familie of communiefeest? Dan is dit de ideale workshop ; ook voor wie voor het eerst in contact komt met kruiden en het gebruik van essentiële olie.

I.s.m. Creosa

kruiden

Zowel in de zomer als winter kan je kruiden gebruiken om een sfeer te scheppen, te ontspannen of juist meer energie te krijgen. Decoratieve geschenkjes maken om vrienden te verrassen, leuke versieringen en alledaagse kruidige gebruiksvoorwerpen. Laat je onderdompelen in een kruidige wereld van plezier.

Creosa Govaers is kruidenkenner en aromatherapeute. Ze organiseert workshops, lezingen, opleidingen en creatieve kruidenwandelingen. Eerder schreef ze ‘Koken met kruiden’ en ‘Creatief met kruiden en essentiële oliën’. Sinds kort ligt haar nieuwe boek ‘De natuur als medicijn’ in de winkel. Je kan haar kruidenweetjes volgen via haar wekelijkse column in Primo-tvgids. Consultaties, producten, workshops, opleidingen en literatuur kan je raadplegen via de website www.creosa.be

 
Locatie: CC Lanaken
Lesgever: Creosa
Maandag 2 december 2019 van 19u tot 22u
€ 35

Inbegrepen in het cursusgeld:

  • Syllabus met alle recepten en uitleg over de gebruikte essentiële oliën en bloemenwaters.
  • Alle benodigde materialen

button