Vr 17 maart 2017 - Mosa Trio 'Schubert en Ravel'

Het Mosa trio is een jong en sprankelend ensemble dat ontstond aan het conservatorium van Maastricht. Het bijzonder mooie concertprogramma opent met het trio van Ravel.

mosaHet Mosa Trio is een jong en sprankelend ensemble dat ontstond aan het conservatorium van Maastricht. In 2014 was het trio laureaat van het Belgische muziekconcours Supernova dat de grote vertolkers van morgen opspoort. De onderscheiding opende voor hen de deuren naar het KlaraFestival en naar een hele reeks concertzalen, waaronder BOZAR, tot en met een tournee in China. De muzikanten genoten hun opleiding bij grote namen uit de kamermuziek en ook op wedstrijden in binnen- en buitenland verdienden ze hun sporen.

Het Mosa Trio bestaat uit Alexandra Van Beveren (viool), Paul Stavridis (cello) en Bram de Vree (piano). Het bijzonder mooie concertprogramma opent met het trio van Ravel gevolgd door Trio opus 2 van Mathias Coppens. Afsluiten doen ze met het prachtige Trio nr 2 in Es van Schubert, één van zijn laatste werken.

20.15 u Academie Gellik

Kassa: € 10             vvk: € 8,50             +55: € 7,50     Jong -26: € 5            abo: € 7

I.s.m. Kunstkoepel Academie voor Muziek en Theater

res

Bekendmaking Biesweg 20, 3620 Gellik