UITVERKOCHT! Vr 21 oktober 2022 - MUSICAL VZW De Showmaekers 'La Femme Fatale'

La Femme Fatale’ vertelt het waargebeurde verhaal van de grootste seriemoor- denaar die ons land ooit heeft gekend. Marie Alexandrine Petit-Jean vermoordde in de jaren ’30 van de vorige eeuw twaalf onschuldigen in het centrum van Luik. Haar drijfveren waren geld en een onverzadigbaar lijfelijk verlangen.

h

Het is de makers gelukt dit vergeten verhaal in gevatte teksten en indrukwekkende musicalmuziek te gieten. Ondanks het zwarte randje zijn humor en entertainment nooit veraf.
‘La Femme Fatale’ laat u lachen en trillen tegelijk. De voorstelling telt een meer dan 30 koppige cast, met in de hoofdrollen: de sensuele Cynthia Knoch als Marie-Alexandrine Petit-Jean en Maarten Cox als politie-inspecteur Castadot.
‘La Femme Fatale’ speelt in diverse culturele centra. De rollen van haar slachtoffers worden in Lanaken gespeeld door lokale acteurs. Dit maakt deze musicalvoorstelling extra bijzonder. Zo brengen we lokale mensen met professionele musicalacteurs samen op ons podium.

Muziek: Willem Claesen
Idee, teksten en regie: Hubert Schoenmaekers
 In samenwerking met CC de Kimpel Bilzen, Cultuurhuis De Zeepziederij Bree, Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren, CC Mol, Kunstcentrum C-mine Genk en de Vlaamse Gemeenschap.
 

20u15 - CCL
KASSA 21,00 euro  VVK 19,50 euro VRIEND 18,00 euro  -26 18,00 euro

 

Plaats je op de wachtlijst om nog kans te maken op een ticket voor deze voorstelling


d