Wo 10 november 2021 - Nicholas 'In alle eerlijkheid'

Na het succes van ‘Echt' komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld 'In alle eerlijkheid'. Een theatervoorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan.

NicholasVerbazingwekkende acts waarvoor je niet alleen geen verklaring hebt, maar waarvan je rotsvast van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas : groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Biografie:

Misschien wist je het nog niet, maar Nicholas is niet geboren in België. Hij is geboren in Jeddah, gelegen in Saoedi-Arabië. Hij groeide wel op in het gezellige stadje Brugge. Van kleins af aan was Nicholas gepassioneerd door street magic. Hij oefende dag en nacht om zijn goocheltechnieken te verbeteren en zijn eigen stijl te creëren. Nicholas verhuisde ook voor enkele jaren naar Tenerife. Daar toonde hij zijn goocheltrucs voor het grote publiek. Uiteindelijk kon hij ons Belgenland niet missen en is hij terug gekeerd. Nicholas studeerde Psychologie in de studentenstad Leuven. De lessen hielpen hem om mensen te lezen.

www.nicholasarnst.be

Bekijk het filmpje en raak verwonderd door één van de vele trucs van Nicholas: 

kassa €16        vvk €14,50        +60 €13,50       jong-26 €8        kansentarief UiTPAS €3,20

20.15u CCL

res