Vr 24 september 2021 - Studio Guga 'Ongehoord'

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baúl, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam Studio Guga schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

gugaWe kennen ‘Radio Guga’, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar onder de nieuwe naam ‘Studio Guga’ schreven ze een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds haalt Guga zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘Ongehoord!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hadden hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baúl en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.

De vraag is niet langer: “Welke artiest doet Guga nu na?” maar wel “Herken jij Studio Guga als je de nummers hoort?”

  • zang: Guga Baul
  • drums: Joost Van den Broeck
  • bas: Bert Embrechts
  • gitaar: Filip Bollaert
  • toetsen: Jacques Motmans

kassa €24        vvk €22,50        +60 €21,50       jong-26 €12      kansentarief UiTPAS €4,80     

ENKEL TOEGANG MET EEN COVID SAFE TICKET

20.15u CCL

res