Za 12 februari 2022 - Sabien Tiels 'Natural Women - a tribute to Carole King'

Toen singer-songwriter Sabien Tiels in haar late tienerjaren de plaat ‘Tapestry’ ontdekte, heeft ze die grijsgedraaid. ‘Tapestry’, Carole King’s meest succesvolle album, stond lang voor Sabien geboren werd maar liefst zes jaar in de Amerikaanse hitlijsten en wordt beschouwd als één van de allerbeste elpees in de popmuziek van de jaren zeventig.

Sabien TielsSabien koestert een diepe waardering voor Carole King als songschrijfster én als persoonlijkheid. Carole King schreef in haar bewogen leven, alleen of in nauwe samenwerking met haar eerste echtgenoot Gerry Goffin, meerdere wereldhits. Will you still love me tomorrow’, ‘Take good care of my baby’, ‘Crying in the rain’, ‘Natural woman’…

Al deze onvergetelijke songs vormden de inspiratie voor ‘Natural Woman’, een reis door Carole King’s leven in de vorm van een oprecht eerbetoon. Met haar glasheldere en unieke stemgeluid zal Sabien Tiels zelf achter de piano en op haar eigen beklijvende manier deze evergreens een nieuw leven inblazen. Vergezeld door Marco Cirone op gitaar en Roman Korolik op basgitaar.

Deze ‘Natural Woman’ bezorgt u beslist een theateravond waarop u de aarde letterlijk zult kunnen voelen bewegen.

In samenwerking met Blizz Productions

kassa €18,50       vvk €17       +60/-26 €16       kansentarief UiTPAS € 3,70

20.15u CCL

res