GEANNULEERD - Zo 25 oktober 2020 - Bontehond 'PAK'M' (+3j)

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-ge-ren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken?

PAK'M

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been…

Het decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van ‘Tom en Jerry’,’ De Dikke en de Dunne’ of  ‘Road Runner’ maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Direct na afloop krijgt het publiek een interactieve mini-workshop (5 minuten). Elk kind krijgt een eigen plopkapje en de acteurs laten zien wat je er allemaal mee kan doen: je kan er een presentator of playback-ster mee worden.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit ‘AaiPet’ die de afgelopen drie jaar meer dan dertigduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg, ook in Lanaken!

Bekijk de teaser van PAK'M door op onderstaande afbeelding te klikken en wordt warm voor deze doldwaze voorstelling.

PAK'M teaser

Indien uitverkocht: extra voorstelling om 14u

kassa €8 vvk  €6                                                 jong-26 €4 kansentarief €1,60
11u in CCL      
Foto: © Kamerich & Budwilowitz

button